A szeretet bizalom nélkül már nem is szeretet.

Igazából ez az oldal egy iskolai feladatnak készűlt de mostmár nem csak annak használom, hiszen itt megoszthatom a gondolataimat azokkal akik nézik az oldalt :) Remélem tudok segíteni pár embernek és nem csak feleslegesen koptatom a billentyűt :)

A sminkben az emberek sose tudják hogy mi megy az arcukhoz.Nevetés Ha engem kérdeztek akkor én tudok válaszolni az ilyen kérdésekre. ASK.fm-en tettem fel kérdéseket hogy kinek milyen arctípusa van és hogy van-e aki szemüveges és sminkeli magát (mint én).

Nos ezekre a válasz. Ha inkább ovális alakú fejetek (arcotok) van akkor ajánlom hogy a szemeteket hangsúlyozzátok ki és az arc csontra mi a szem alatt van (az orr mellett) tegyetek pirosítot így kerekebb lesz tőle a fejünk. 

Aki nem szeretné kiszedetni a szemöldökét de szereté hogy mutatósabb legyen annak ajánlom hogy vagy szemöldök púdert vagy pedig szemöldök ceruzát vegyen. Hiszen azzal szép precízen meg lehet csinálni a szemöldökünket

Ez legalább nem fáj Nevetés

Kérdeztétek tőlem hogy miért van az hogy mindenki az arctípusához megfelelő sminket csinál vagy éppen a szemüveghez vagy ruhához igazítja. Nos erre én a választ nem tudhatom mert nem avgyok szakértő de annyit elmondhatok nektek hogy én példáúl mikor szemüveges lettem akkot fekete szemüveg keretet választottam mert a fekete mindenhez megy. Így elöbb meg  lesz a smink mert nekem a szemem színe kék és így csak felviszem a testápolót hpgy az alapozó ne a pórusokba kerüljön hgiszem akkor begyulladnakezért után aviszem fel az alapozót, a korrektórt (a bőrhibákra) aztán lefikszálom az egészet púderrel. Majd csak megfésülöm a szemöldökömet aztán egy kis púderrel kitöltöm a hiányzó részeket majd szempillaspirál (amiből én Maybelline-t használok) és amikor van kedvem akkor tust is teszek és mivel kék szememm van ezért vékonyan teszek egy kis kék szemhéjpúdert és kész is. Nevetés

Na akkor mutatom a szemüveg  sminket

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 1
Heti: 4
Havi: 2
Össz.: 5 127

Látogatottság növelés
Oldal: Smink
A szeretet bizalom nélkül már nem is szeretet. - © 2008 - 2024 - osztaly-blog.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »