A szeretet bizalom nélkül már nem is szeretet.

Igazából ez az oldal egy iskolai feladatnak készűlt de mostmár nem csak annak használom, hiszen itt megoszthatom a gondolataimat azokkal akik nézik az oldalt :) Remélem tudok segíteni pár embernek és nem csak feleslegesen koptatom a billentyűt :)

Öltözködés ! Most alakokra fogom szabni a ruhákat, megnézzük kinek mi állna jól Kacsintás

 

Az első ruha az egy egyszerű mell alatt szabott A-vonalú ruha lesz . Ezt inkább azoknak ajánlom akinek a hasával vagy csipőjével van gond hiszen ezeket a részekeket eltakarja a bő szoknya :)

 

Nekem is van hasam ezért jobban szeretem az ilyen fazonú ruhákat :)

 

viragos_mell_alatt_szabott.jpg

 

Itt példáúl kiemeli a felső részt és a derék, és csípő részt tünteti el :) Én ezért imádom ezeket a ruhákat, nektek is ajánlom őket Csók Nos ezek voltak azok a ruhák !

 

A következő egy igen egyszerű mégis alkalmi és báli viseletre méltó ruha. Egy hosszabb ruha lesz amit alacsony és magas embereknek is ajánlok :) Az alacsony lányokat hosszabitsa a magasakat viszont kiemeli.

 

Van nagyon sok más ruha de minden nap újjak kerűlnek fel ugyhogy érdemes nézni őket :) 

 

Ha valakinek azzal van baj hogy kicsi a melle vagy a felső része (pl: váll) nagy neki azoknak is van ruha. A kicsi mellű emberekre gyártanak a legtöbb ruhát és fürdőruhákat. Akinek télleg a mellével van baj neki ajánlom a nyakbakötős ruhákat vagy akár a mellnél áttetsző ruhákat mivel a kicsi mellű embereknél az jobban kiemeli a dekoltázst.

 

 

  Ahogy mondtam a nyakbakötős megoldás nagyon Super de szenély szerint én az áttetszőt jobban szeretem. Akinek még a csípőjével is baj van az inkáb A-vonalú de áttetszőt vásároljon.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 1
Heti: 6
Havi: 4
Össz.: 5 129

Látogatottság növelés
Oldal: Öltözködés
A szeretet bizalom nélkül már nem is szeretet. - © 2008 - 2024 - osztaly-blog.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »